کشکول 76
همه چیز از همه جا
 
 

اسید آمینه در شیمی به هر ملکولی که شامل گروه‌های کاربردی آمینه و کربوکسیلیک اسید است گفته می‌شود. اسید آمینه واحد تشکیل دهنده پروتئین است. اسیدهای آمینه در هنگام ساخته شدن پروتئین‌ها از RNA پیامبر یا mRNA به یکدیگر می‌پیوندند.

در زیست‌شیمی به اسیدهای آلفاآمینو یعنی آن اسید آمینه‌هایی که در آنها کارکردهای آمینو و کاربوکسیلات هر دو به کربنی یگانه چسبیده‌اند اسید آمینه می‌گویند.

هر اسید آمینه، از یک کربن نامتقارن به نام کربن α تشکیل یافته‌است که با چهار گروه مختلف

(COOH) اتم هیدروژن، گروه آمینه بازی (NH۲-) و یک زنجیره غیر جانبی (R-) پیوند برقرار می‌کند. ریشه R ممکن است یک زنجیره کربنی و یا یک حلقه کربنی باشد. عوامل دیگری مانند

الکل

،

آمین

،

و نیز گوگرد می‌توانند در ساختمان ریشه R شرکت کنند.



 ادامه مطلب...

ارسال شده در تاریخ : شنبه 16 مهر 1390برچسب:اسید آمینه,آمینو اسید,اسید, :: 22:37 :: توسط : امیر حسین

پیدایش خود به خود یا آبیوژنز به نظریه‌ای می‌گویند که معتقد است موجودات زنده از مواد بی‌جان نشات می‌گیرند.

تاریخچه این نظریه به دوران یونان باستان بر می‌گردد، در آن دوران اعتقاد عامه بر این بود که کرم از گوشت گندیده و مگس و قورباقه از گل‌ولای شکل می‌گیرند.

جان نیدهم در سال 1749 آزمایشی که روی گوشت پخته انجام داد به این نتیجه رسید که گوشت از ابتدا به ریز اندامگان ها آلوده‌است پس آنها از گوشت ناشی می‌شوند ولی لازارو اسپالانزی گوشتی را به مدت یک ساعت در ظرف در بسته‌ای جوشانید و آن را به همانگونه نگهداری کرد و متوجه شد که در آن هیچ تغییری روی نمی‌دهد با این حال نیدهم متقاعد نگشت چون عقیده داشت در آزمایش اسپالانزانی هوا که یکی از نیازهای ریزاندامگان‌های تولید شده از گوشت است تامین نگشته‌است.

حدود ۸۰ سال بعد فرنز شولز و تئودور شوان [فرنز با رد کردن هوا از محلول اسید و شوان با داغ کردن هوا] هوا را در یک محیط حاوی گوشت جوشیده وارد کردند و در آن هیچ تغییری روی نداد با این حال منتقدین آن بر این بودند که داغ کردن و اسید قدرت زایندگی اکسیژن را گرفته‌است.

سپس لویی پاستور با آزمایشات خود نظریه خلق الساعه را به طور قطعی رد کرد:

 



 ادامه مطلب...

ارسال شده در تاریخ : یک شنبه 10 مهر 1390برچسب:پاستور,خلق الساعه,نظریه,لویی پاستور,رد خلق الساعه, :: 16:12 :: توسط : امیر حسین

صفحه قبل 1 صفحه بعد

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید.امیدوارم بتوانید استفاده کافی از مطالب این وبلاگ داشته باشید.نظر را فراموش نکنید.
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان کشکول 76 و آدرس kashkool76.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






ورود اعضا:

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 25
بازدید دیروز : 1
بازدید هفته : 28
بازدید ماه : 63
بازدید کل : 24776
تعداد مطالب : 10
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1